natrah's FotoPage

By: natrah ismail

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]
Thursday, 28-Aug-2008 13:28 Email | Share | | Bookmark
Pengantin cuti sekolah

 
 
 
View all 26 photos...
Dah lama x update fp nie,almaklum la sejak kebelakangan nie mmg bz sket.Disini ida upload gambar² pengantin pada masa cuti skolah baru² nie.Pada 16hb.Ogos,ida ngan suami telah snap gambar pasangan pengantin Norasyikin dan pasangannya Nain pd sebelah pagi,manakala pada sebelah ptgnya pula pasangan pengantin Jie & Azam.Keesokannya pula pada 17hb.Ogos dirumah pengantin yg bernama Eza & Ezam,sebenarnya dirumah Eza & Ezam nie adalah pada kali ke-3 dah kami pergi,sebelumnya ini telah mengambil gambar kahwin kpd kedua² kakak Eza,Terima kaih yg tidak terhingga diatas kepercayaan yg diberikan.Pada 19hb.Ogos pula kami telah mengambil gambar majlis sambut menantu Eza & Ezam .Manakala pada 21hb Ogos pula majlis sambut menantu diantara Zul & Sue telah diadakan di Taman Chendering Utama...Terima kasih kpd semua pengantin yg memberikan kepercayaan kpd kami.
***minggu lepas x dpt upload gmbr,skrg baru leh upload***31.08.08***


syikin & nain


Azam & Jie


Eza & Ezam


Ezam & Eza_majlis sambut menantu


Zul & Sue_majlis sambut menantu di Taman Chendering Utama



Friday, 15-Aug-2008 03:10 Email | Share | | Bookmark
Syukri & Emah,Ferus & Etty,Zura & Fizul,,,08.08.08_09.08.08

Emah
Syukri & Emah
08.08.08
View all 27 photos...
Pada 7hb malam.Ferus dan Etty telah lmelangsungkan pernikahan,sementara pada 08.08.08 Syukri dan Emah telah melangsungkan majlis pernikahan dan persandingan di Kg Tok Dir,,,Pada 09.08.08 pula majlis sambut menantu diantara Ferus dan Etty telah berlangsung di Bukit Besar dan juga majlis pernikahan antara Zura & Fizul telah diadakan di Kg Bukit Tunggal....Kemudiannya kami telah mengajak Zura 7 Fizul untuk membuat outdoor dekat Masjid Kristal,kemudiannya selepas outdoor,majlis bergambar telah disambung balik dirumah Zura & Fizul,,,,,
Ribuan terima kasih kami ucapkan kepada Ferus & Etty,Syukri & Emah sera Zura & Fizl diatas kepercayan yang telah diberikan,,,,dan yg pastinya seronok mengambil gambar kerana sikap friendly yg diberikan oleh pengantin² dan juga keluarga mereka
Dan tak lupa juga disini ida sertakan juga pic di akademi nasyid,,,kepada peminat dan penyokong Aiman jangan lupa untuk menonton konsert akhir akademi nasyid nanti pd 30.08.08 dan jangan lupa mengundi Aiman dgn menaip AN AIMAN dan hantar ke 33399.


Syukri & Emah 08.08.08


Ferus & Etty


Zura & Fizul






Wednesday, 30-Jul-2008 08:46 Email | Share | | Bookmark
Alys & Saa, Ida & Shahril

 
 
 
View all 15 photos...
Lama jugak tak update gambar pengantin,Disini ida update gambar kahwin pada 18 Julai iaitu Alys & Saa serta pada 19 Julai iaitu Ida dan Shahril.Untuk berita ttg AIMAN boleh terus melawati web aiman iaitu http://www.aiman.my/


Alys & Saa_17& 18 Julai


Ida & Shahril_19 Julai



Quote:
Big Mamma Bukhari aka Ati,,,,,thanks Ati
Kak Lin,,,Wsalam kak lin,tu tahi lalat original pengantin lepas dimekap,mak andam letak balik dgn pensil dier tu
Kak Mis,,,thanks kakakku Dayang Kak Mis , nie yg rasa nak peluk Kak Mis nie sbb bagi tittle Dayang kat ida,yg hijau tu mmg sejuk je mata memandang,kalau kek kaler ijau pun,sedap je nengok,nnt nak suh kak mis watkan kek tuk ida
dayang santubong,,,mmg cantik² pengantin tu,dayang pun boleh bergambar gak,,,nnt ida tolong snapkan yer,,,gambar wedding ke atau family ke
wawa...kulit muka wawa pun kalau dimekapkan,mulus cam tu jugak
kangMAS...mehla sini kangMAS,kalau nak dtg tu,leh ajak linnnz n family skali
Ibu Nisa ,,,sedap² nampak cookies raya bu nisa tu,selamat maju jaya
anese.....thanks anese,alhamdulillah aiman dpt masuk final
:muhamadazmi...thanks :muhamadazmi
:ieda pahang ,,,wsalam ieda,aiman tu anak buah kak ida,thanks yer
Ida Isk...boleh boleh nak jadik pengantin balik,takpun bagi jer gambar lama kat ida,nnt ida tolong editkan
:boxhousestudio ,,,nnt ida tolong snapkan gambar kak tun,takpun ida edit gambar lama kak tun
MamaFaMi...eheheh mama,mama pun boleh gak bergambar,takpun nnt ida tolong editkan gambar lama
:yanT...Salam perkenalan gak dari kak idanatrah,nnt jenguk² la sini lagi yer
:putrimlm fotopages,,,ehehehe,dah jodoh dier org,tu yg kahwin tu


Friday, 25-Jul-2008 12:12 Email | Share | | Bookmark
AN AIMAN dan hantar ke 33399

 
 
Terima kasih diucapkan pada ayah dan ibu Aiman yg sentiasa berdiri dibelakang Aiman dalam meneruskan perjuangan dalam Akademi Nasyid.Terima kaih juga Aimani ucapkan pada semua kawan²,teman² dan semua peminat dan penyokong setia Aiman yg sentiasa memberikan sokongan pada Aiman.Setiap undian daripada semua amatlah Aiman hargai.Tanpa anda semua siapalah Aiman.Aiman amat menghargainya kerana sokongan daripada mereka yg menyokong dan memberikan undian untuk Aiman membuatkan Aiman masih dapat meneruskan lagi perjuangannya dalam Akademi Nasyid minggu ini.

Untuk minggu ini Aiman akan menyampaikan lagu yg telah dipopularkan oleh Salahuddin Al-Ayubi iaitu Mestika.Teruskan menyokong dan mengundi Aiman dengan menaip AN AIMAN dan hantar kepada 33399


Aiman pasti boleh,,,go go Aiman go


Monday, 14-Jul-2008 11:28 Email | Share | | Bookmark
Jalan² & Persembahan Aiman Di Minggu Ke-4

 
 
 
View all 46 photos...
Jumaat baru² nie,bertolak dari terengganu pagi dan ptg dah sampai kat Kota Damansara. Ida & family tdo kat umah sepupu di Kota Damansara tu dan pada sebelah malamnya jumpa Dayang Kek Lapis Sarawak yg dtg umah sepupu ida,maklumla ida mmg fail skit bab jalan² area sana nie.
Keesokan harinya iaitu Sabtu 12 Julai,sepupu bawak gie jalan² kat Subang Parade dan makan² kat Secret Recipe kat situ,pastu pegi kat tingkat atas dan wat terapi kaki,,,eheheheh,,,,,
Pada sebelah malamnya pula pegi kat PKNS dan tgk konsert akademi nasyid tu,sebagai sokongan kpd Aiman.Alhamdulillah Aiman masih mampu bertahan dan meneruskan lagi perjuangannya di minggu hadapan







Gambar sekitar persembahan Aiman juga boleh dilihat melalui http://www.aiman.my/photo-album/


[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net