natrah's FotoPage

By: natrah ismail

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 11-Jun-2009 15:51 Email | Share | | Bookmark
Gee & Alan,Munirah & Izwan,Nursailah & Hazri

 
 
 
View all 18 photos...
Majlis akad nikah antara Gee & Alan telah selamat dijalankan di masjid Kg Nibong pada pukul 10.00 pada 4 Jun 2009,sementara majlis persandingan pula telah berlangsung pada pukul 2.00 petang di Dewan Seri Budi.Majlis sambut menantu pula telah diadakan pada 6 Jun 2009 di rumah pengantin lelaki,majlis sungguh meriah dengan kehadiran tetamu jemputan yang telah diundang oleh keluarga pengantin,,,,Ribuan terima kasih yang tidak terhingga buat ayah dan ibu pengantin lelaki yang telah memberikan kepercayaan kepada abg mie untuk menjadi jurugambar mereka pada majlis yang telah dilangsungkan....
Sementara pada 5 Jun 2009 majlis antara Munirah & Izwan telah selamat berlangsung di Kg Teluk Pasu,,,terima kasih kpd Munirah & Izwan serta keluarga atas layanan yg diberikan pada kami,majlis antara Nursailah & Hazri pula telah diadakan pada 6 Jun 2009 di Mechang,,,terima kasih diatas sokongan yang telah diberikan kpd kami oleh semua pengantin dan juga keluarga pengantin,kami amat menghargainya,,,,

Gambar & Editing oleh:Azmi Ismail
utk tempahan boleh hubungi: 012-9615266
Gambar boleh juga dilawati di :-
http://www.idanatrah.com/blog
http://www.idanatrah.com











MUnirah & Izwan_5 Jun 2009


Nursailah & Hazri


Monday, 1-Jun-2009 15:58 Email | Share | | Bookmark
Musim kahwin dtg lagi

penang with love
 
Ja & Izuan
View all 10 photos...
Sekarang dah mula cuti sekolah,jadi banyak la jugak jemputan kenduri kat sana dan sini,,,disamping kerja tetap sbg jurugambar perkahwinan,,,alhamdulillah diatas kepercayaan yang telah diberikan oleh pelanggan2 kami sejak dari awal penglibatan lagi,,,
Sebelum tu tak lupa ida uploadkan gambar keluarga angkat yang datang dari Penang baru2 nie ,,,iaitu seminggu sebelum cuti sekolah,,,,


From Penang To Terengganu With Love


Ja & Izuan


Majlis Sambut Menantu_Ameen & Fiza


Nurul & Lokman


Linda & Man



Tuesday, 26-May-2009 14:59 Email | Share | | Bookmark
Clone Clone Clone

 
Selalunya post gambar kahwin ,tapi hari ini saja nak post satu topik yang agak menarik,ianya tentang seorang yang telah menciplak copy paste gambar dari blog kawan ida,,,,,,tuanpunya asal blog adalah dome ataupun digitaldome,,,,sebahagian daripada gambar dari blognya telah dicopy paste dan telah digunakan oleh seseorang ,,,,kalau nak tau lebih lanjut tentang cerita itu,anda semua boleh melayari....
http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=7423



Thursday, 14-May-2009 07:55 Email | Share | | Bookmark
Eidi & Nor,Zahian & Sollahudin,Khiril & Suhaimi,Majidah & Shukri

Edie & Nor_24.April
24 April 2009
2 Mei 2009
View all 10 photos...

Nor & Edi_24 April 2009


Zahian & Sollahudin_2 Mei 2009


Khiril & Suhaimi_majlis bersanding_2 Mei 2009


Majidah & Syukri_8 Mei 2009


Majlis sambut Menantu_9 Mei 2009


Friday, 27-Mar-2009 16:59 Email | Share | | Bookmark
slideshow pulak

Skrg mood malas melanda coz banyak nak edit gambar,cumamasukkan slide jer pulak utk cuci mata,nak upload yang baru pun cam malassss skit,,,enjoy yer,,,,



[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net