natrah's FotoPage

By: natrah ismail

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Saturday, 5-Dec-2009 07:11 Email | Share | | Bookmark
Bersama Huzz ,Ina Naim,Suhaimi,,Reza,Syanaz serta krew URTV

 
 
 
View all 6 photos...
Dah lama x jumpa huzz,last jumpa 6thn dulu masa huzz dtg rumah,kebetulan baru2 nie huzz dan staff dari URTV dtg ke Terengganu sempena Monsoon Cup 2009,jadi ida dan family tak lepaskan peluang jumpa huzz,,,memula tu jumpa kat mini konsert monsoon cup pada sebelah ptg dan sebelah malamnya pula keluar makan beramai-ramai kat taman selera tanjung(belakang astaka) tu,,dpt la jugak jumpa ina naim dan suaminya serta anaknya serta beberapa org artis yg lain yg keluar makan bersama huzz dan staff URTV,,,thanks yer sbb belanja makan,,,
esoknya ptg tu jumpa lagi huzz lepas huzz check out dari hotel felda residence,dan sebelah malamnya pula gie airport antar huzz,syanas dan joha naik flight balik ke kl,,,InsyaAllah,ada masa panjang umur dan murah rezeki,pastinya kita akan jumpa lagi,,,yang pastinya keramahan huzz ,syanas,joha dan staff urtv serta artis yg ada bersama pastinya tak anak luput dlm ingatan,,,






Quote:
watie@melawati....mmg seronok dpt jumpa apatah lagi kwn lama dan pastinya keramahan mereka melayani kita tu akan segar dlm ingatan sampai bila2
abby......itula,mmg seronok dpt jumpa mereka,seronok berbual dgn sikap ramah mereka,nnt ada masa boleh jumpa abby pulak yer
ej,,,,,,ehem,ehem,ehemmm ej,,,hehehe,seronok dpt jumpa ina dan suaminya serta artis lain yg dtg tu,kebetulan dah lama tak jumpa huzz ,tu yg makin seronok,,dan pastinya senyuman manis dari ina tu yg mahal,,, anak ina pun pandai melayan semua yg ada disekelilingnya,nnt kita boleh la tunggu album dari ina dan suhaimi pula,pastinya peminat ina dan suhaimi x sabar untuk mendapatkannya ,,,baju calosa kat blog ej pun cantik2,ada gak berkenan satu,nnt kak ida bagitau pd ej yg mana satu yer


Friday, 4-Dec-2009 12:19 Email | Share | | Bookmark
Azlilie & Nasuhabah_28,29 & 30 November

28 nov 2009
28,29 & 30 Nov 2009
28 & 29 Nov 2009
View all 9 photos...
Majlis akad nikah Lilie & Abah telah selamat diadakan pada 28 November 2009,majlis persandingan pula telah berlangsung dengan meriahnya pada 29 November 2009 dan majlis bertandang ke rumah pengantin lelaki pula telah diadakan pada 30 November 2009,,,majlis cukup meriah dengan kehadiran tetamu jemputan,kawan2 dan juga sanak saudara yang datang meraikan majlis raja sehari,,,Jutaan terima kasih yang tidak terhingga kepada pasangan pengantin Azlilie & Nasuhabah serta keluarga yang cukup sporting dan memberikan kerjasama sepenuhnya dalam menjayakan majlis yang penuh bersejarah ini,,,,Kepada pasangan pengantin semoga berbahagia dan berkekalan hingga ke akhir hayat,,,InsyaAllah







Photographer : Azmi Ismail
Editing oleh :Azmi & Natrah

Quote:
zeera185@yahoo.com ...boleh,boleh,,zeera punya pasal,anytime boleh dtg umah,kim salam kat si dia yer,,,
lala_7318@yahoo.com ...biasa biasa je lala eii,yg penting customer puashati, lala pun mekap comey gok


Wednesday, 2-Dec-2009 11:06 Email | Share | | Bookmark
Primula Reunion ke-5

 
 
 
View all 5 photos...
Majlis malam kenangan bersamamu merupakan majlis Reunion kali ke-5,majlis ini diadakan adalah untuk mengenang kembali nostalgia lama semasa hotel ini baru ditubuhkan,ramai diantara ex-staff disini dari yg memegang jawatan GM sehinggalah kepada staff biasa,perjumpaan ini diadakan setiap 2 @ 3 thn sekali,,,ramai antara kalangan mereka yg telah lama bekerja dan berhenti samada meneruskan kerjaya dlm bidang perhotelan ataupun lain2 bidang mengadakan perjumpaan ini utk mengeratkan lagi silaturahim rahim yg selama ini terjalin bagaikan sebuah keluarga besar :PRIMULA HOTEL",,,susah senang mereka bersama,,,kebanyakannya datang dari jauh semata-mata untuk menjayakan majlis ini,,ada yg dtg dari Kuala Lumpur,Langkawi,Genting Highlands,Perak,dan lain2 tempat semata2 untuk bertemu kembali teman-rteman lama yg sama- sama bekerja suatu ketika dahulu






Quote:
atikah06najmi@yahoo.com....sebenarnya suami ida merupakan ex-staff primula,tu yg join reunion nie,saja-saja nak gie shoot gambar tak kot


Wednesday, 2-Dec-2009 10:08 Email | Share | | Bookmark
Suraya & Mohd Rasul,Zah &Zamri,Shamsiah & Hj Awang

 
 
 
View all 5 photos...
Majlis akad nikah Suraya Haslizam & Mohd Rasul selamat berlangsung pada 13 November 2009,walaupun majlis ringkas namun ianya tetap meriah dengan kehadiran kawan2 dan tetamu jemputan yang datang memeriahkan lagi majlis pengantin,,,kepada Sue dan pasangannya semoga berkekalan hingga ke akhir hayat,jutaan terima kasih kpd pengantin dan keluarga kerana memberikan kepercayaan kpd abg mie menjadi jurugambar pada majlis bersejarah mereka..
Majlis akad nikah antara Shamsiah & pasangannya Hj Awang pula telah dilangsungkan pada 1 November 2009,manakala majlis antara Zah & zamri pula telah selamat dilangsungkan pada 26 November 2009,,,Kepada pasangan pengantin,jutaan terima kasih yang tidak terhingga dalam memberikan kerjasama dan begitu sporting semasa majlis berlangsung,,,Semogapasangan pengantin berbahagia dan berkekalan hingga ke akhir hayat.....



Zah & Zamri_26 November 2009


Gambar oelh : Azmi Ismail
Editing oleh : Azmi & Natrah
012-9578345 / 012-9615266


Wednesday, 25-Nov-2009 05:10 Email | Share | | Bookmark
Aein & Ya _10 Oktober 2009_Outdoor didalam hujan

 
 
 
View all 15 photos...
Dah lama x update fp nie,memandangkan banyak kerja yang perlu diselesaikan,pastu modem pulak buat hal,line streamyx pun x berapa ok,disini ida sempat upload gambar pasangan pengantin Aein & ya yang berlangsung pada 10 Oktober 2009 baru-baru ini,,,majlis berlangsung dengan penuh meriah dan outdoor dilakukan juga walaupun masa tu hujan,,sekurang-kurangnya pengantin berpuashati sbb dapat juga buat outdoor walaupun hujan agak lebat juga,,,,terima kasih yang tidak terhingga kepada pasangan pengantin dan juga keluarga yang begitu sporting memberikan kerjasama,tak lupa juga teman-teman pengantin yang begitu setia menemani pengantin semasa sesi outdoor walaupun dalam keadaan cuaca hujan lebat,,,,











Gambar oleh :Azmi Bin Ismail
Editing oleh :Azmi & Natrah
012-9578345 / 012-9615266

Kepada pasangan pengantin semoga berbahagia dan berkekalan hingga ke akhir hayat,,,Aminnn

Quote:
wawa...mmg betul pun wawa,itu adalah kenangan yg terindah dan pastinya akan terus dikenang sepanjang hayat,bukan senang nak outdoor dlm hujan nie
cho zila,,,sebenarnya bukan ida photographer tapi suami ida yg jadik photographer,ida cuma edit skit2 jer,,,dan yg pastinya kita tetap igt pd kwn2 fp kita kan,,seronok kat fp nie
armadean@gmail.com...eheheh meen,editing tu biasa2 jer,kalaulah meen dekat dah pasti ida order cc tu utk anak2 nak makan,sedap tgk tau,,,
joephoto77@yahoo.com...biasa je joe ,dah pgtn nak sgt outdoor,kita kena la ikut,baru pengantin puashati
lala_7318@yahoo.com...meh arrr lala gie outdoor etek
ainun82@gmail.com ,,,biasa-biasa je ainun,tulis doh tarikh hok ainun nok tu,,


[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net