natrah's FotoPage

By: natrah ismail

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  20  21  >  >>]    [Archive]
Thursday, 6-Mar-2008 16:39 Email | Share | | Bookmark
Majlis kesyukuran

 
 
 
View all 33 photos...
Lama betul tak update fp,,,kerja yg banyak sehunggakan byk entry yg terlepas,,,jadk baru skrg ada masa skit nak update gmbr² yg lepas,,,,Pada 15/02/08,,,satu majlis jamuan makan telah diadakan dirumah sepupu ida,,,majlis tu sebenarnya sempena ulangtahun kelahirannya yg ke-50,,,saja diadakan majlis tu utk berkumpul ramai²,,,kebetulan lakz ada seorg lagik sepupu menghadiahkan kek utknya,,,jadik cam majlis besday lakz,,,tapi tu semua utk saja suka² berkumpul time ada peluang,,,utk gambar yg lebih banyak lagi,,,sila klik :, http://idanatrah.com


Quote:
ida isk @ Ida Bakery...a'ah,mmg best time berkumpul ramai² nie
omaQ...mmg best part makan free nie,,,Salam hariraya sempena pilihan:"Raya"
cda...Waalaikumussalam,,,rindu sesangat,,welcome back yerrr
:linnnz ...mmg betul tu linnnz,,,budak²n la yg paling seronok,,,,nnt kalau linnnz dtg sini,,,,lagi seronok
:zira...itu la pasal,,,riuh rendah ngan kerenah anak² yg mmg seronok kalau dpt berjumpa nie
tutcute...mmg best dpt berkumpul ramai² nie
misliha,,,mmg betul tu kak mis,coz part makan paling best,,,,
akuasyiek!...mmg best dan seronok,,,meriah ngan suara anak² yg asik berkejaran sesama mereka
Sabrina...betul tu sab,apatah lagi nengok makanan yg penuh kat meja,x tau nak makan yg mana satu dulu
:Nur...mmg seronok sgt,mcm² cerita kluar,,,
***psst***pasal pgtn tu,gambar cantik coz pgtn pun cantik,
kamalina...kalau semua dpt berjumpa lagi riuh rendah jadinya,itu belum balik semua coz ada jugak yg tinggal jauh spt di kl & ktn
Daalia...a'ah Daalia,the beast part ialah makan²
haryani~azam...mmg betul haryani,best kalau gie kat kota bharu coz kat sana,suasana malam mmg meriah ,ida paling suka gie kalau time bulan puasa,,,tapi kalau bulan² lain best jugak pegi,,,
MaDiHa...mmg byk cerita² kluar,,,mcm² kisah yg disembangkan,,,pasal anak² dan semua la,,,yg penting,mkn jgn lupa


Wednesday, 13-Feb-2008 08:16 Email | Share | | Bookmark
Pengantin Tahun Baru Cina

 
 
 
View all 15 photos...
Sempena cuti tahun baru cina baru² nie,,,suami ida ada mengambil gambar kahwin utk 4 pasangan pengantin,,,Pengantin² tersebut ialah NurulKamalia dan Mohd Azizi yg melangsungkan pernikahan pd 7 frb,sementara bersanding pula pd 9 februari di Kg Kelulut,,,,pasangan Rosmarina dan Mohamad Supian pula melangsungkan persandingan pd 8 februari di kg Titian Baru,,pasangan Azliana dan Hairulazlan pun melansungkan persandingan pd 8 februari di Kg KUbang Ikan ,manakala pasangan Noorlilawati dan Asrul Fairus melangsungkan pernikahan pd 8 februari dan majlis persandingan diadakan pd 9 februari di Kg Bukit Kecil,Kelulut...Kepada mereka semua diucapkan semoga berbahagia sehingga ke akhir hayat.....utk melihat lebih banyak lagi gambar sila klik http://idanatrah.com
Jurugambar:Azmi Ismail


Tie & Asrul


Lieya & Azizi


Rosmarina & M.Supian


Liya & Lan

Quote:

zai Kulim ...mekasih zai,,,,selalu gak jenguk kat fp zai,,,
KakLeen / MamaLeen.MMg pengantin² tu comey² dan lawa jer,,,tu yg serono tgk gambar dorang tu...boleh boleh,,,nnt kalau kak leen dtg sini leh bergambar gakz tau
Zaiton,,,Salam perkenalan gakz dari ida ,suami ida fulltime photographer,ida edit skit² je kat rumah ,,,***part masjid tu,rasanya kebanyakan bahan yg digunakan terdiri drpd kaca kristal,,,mehla jenjalan kat ganu,boleh pegi kat masjid tu
jeff ...itula,,,warna baju tu cantik je,nampak lembut dan kena jer ngan pelamin yg mereka tempah
unnamed...IP: 202.56.83.34...
unnamed...IP: 202.56.83.34...
zira....wsalam zira,mekasih yer,editing tu biasa² jer
AkuAsyiek!...editing tu biasa jer,,,kena pgtn pandai bergaya,tu yg nampak composition menarik
AbahAlong...pgtn dah kena mekap,pastu kita mekapkan pulak kat photoshop,tu yg gebu jer muka pgtn tu,,,
Sabrina ...nnt kalau free time online,boleh la ajar skit²,kak ida pun bukannya pandai sgt,,,,
lieya_latif ....jom bergambar balik,,wat anniversary
kamalina....a'ah,,,yg tu guna teknik water color,,,,senang je,,,nnt kalau free,,,,kak ida ajar kat ym,,,skit² apa yg kak ida tau coz kak ida bukannya pandai sgt pun,buat skit² boleh lah
Haniss...dah pengantin tu mmg mekap cantik²,kak ida cuma tambah skit² jer


Friday, 8-Feb-2008 12:47 Email | Share | | Bookmark
Award

 
 
Skrg dah musim dpt award,,,thanks to kak leen kerana bagi award kat ida,,,kat sini juga ida bagi Award untuk semua kawan²/teman² yang mengenali ida tak kira dimana jua anda semua berada,semoga persahabatan ini akan terus berkekalan./berpanjangan hingga keakhir hayat,,,,sebenarnya kraftanngan tu ida beli time kwn² suami group FMDC dari Kl dan juga kwn ida dari P Pinang nak dtg terengganu,,,mmg takde masa sgt nak bersama mereka semua coz time nie bz skit ngan gambar² customer kawin,,,,harap kwn² semua gembira ngan award yg tak seberapa nie,,,,,smlm lepas ambil gambar satu akad nikah kat area marang,,,ada satuu insiden,ada org lemas kat pantai peranginan kelulut marang,,,2 org masih belum ditemui (dlm akhbar hari ini 8/2/08),sementara org yg cuba menyelamatkan mangsa lemas ditemui lemas,,,sungguh sedih melihatnya,,,semoga roh arwah ditempatkan dikalangan org² yg beriman dan beramal soleh


Award nie utk semua teman²/kawan² yg mengenali ida

thank you kak leen


Friday, 8-Feb-2008 03:36 Email | Share | | Bookmark
5th Wedding Anniversary, Wan Suaibah & Aizad

 
 
 
View all 16 photos...
Hari ini ida upload gambar kahwin pd 2 feb 2008 baru² iaitu pengantin bernama Wan Suaibah dan pasangannya Aizad serta juga gambar 5th wedding anniversary antara Mahazir dan Maizan,,,kpd pasangan pengantin,terimakasih kerana memberi kepercayaan pd abg mie dan kak natrah untuk mengambil gmbar perkahwinan mereka,,,,sementara pd Mahazir & Mazan pula,terimakasihditas kepercayaan yg berterusan pd kak natrah dan abg mie,,,,5 tahun dulu gambar perkahwinan mereka juga diambil oleh kami berdua,,,terimakasih sekali lagi atas kepercayaan yg berterusan,,,walaupun pd entry atie & naim ada mereka yg tak suka pd gambar posing,tapi itulah cara kami mengekalkannya sampai hari ini





Wednesday, 6-Feb-2008 18:06 Email | Share | | Bookmark
Linda & Sukri,Farhan & Ida versi 2

 
 
 
View all 12 photos...
Sebenarnya byk keja yg perlu disapkan,,,tambah² lagi badan pun letih,,,byk gmbr yg tak sempat nak uploadkan ,,,skrg baru ada skit masa utk upload gambar kenduri pd 1 feb,,,kat kg,,,seronok suasana camnie,,,ramai sedara mara dpt berjumpa pd hari tu,,,kpd Farhan & Ida serta Linda & Sukri,diucapkan semoga mereka berbahagia sehingga ke akhir hayat,,,Aminn






[<<  <  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  20  21  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net