natrah's FotoPage

By: natrah ismail

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]
Sunday, 13-Apr-2008 07:30 Email | Share | | Bookmark
Angah & Iffah

 
 
 
View all 4 photos...
Semalam pergi Kemaman coz ada ambik gmbr sukan bebudak kat sana,,,On the way balik ]sempat singgah umah kwn blog sorang,,,maklang ,ambik beg yg ditempah sebelum nie,,,pastu singgah umah sedara kejap kat Kg Pgkl Ranggoon,,,pastu terus balik umah,,,byk lagi gambar lom sempat upload,,,kat sini ida cuma baru uploadkan skit gambar Iffah dan angah,,,so,,enjoy yer,,,,untuk lebih gambar lagi sila lawati :http://idanatrah.com




Sunday, 6-Apr-2008 06:13 Email | Share | | Bookmark
Siti Suraya & Wan Suhairi,Sapura&Nazri,Ayeng&Zura,Ana&Adi

sapura & Nazri
 
 
View all 13 photos...
Lama x update fp,,,nie ida updatekan skit gambar pengantin pada minggu lepas,,,,Sapura & Nazri di Seb.Takir pd 28hb Mac,manakala sebelah malam gmbr majlis sambut menantu di Kuala Ibai,kebetulan rumah pgtn tepi pantai,jadik shoot kat luar skit,,,,pd keesokkannya pula shoot gmbr pgtn di masjid terapung,,,Ana & Adi,,,Pada 4hb April lakz,shoot gmbr pgtn iaitu Siti Suraya & Wan Suhairie di Tebakang,,,sambil tu ida selitkan juga sekeping dua gambar iffah ,,, utk lebih byk gambar,sila lawati http://idanatrah.com


Siti Suraya & wan Suhairie

My Sweet Iffah

Mama & Iffah

Ana & Adi
Quote:

TUDUNG ARAB...okey TUDUNG ARAB
anese...tu sesajer buat utk suka²,guna software box wat kiub tuh
Kak Leen...ehehehe Kak Leen,sesekali tukar angin lakz,just wat utk suka² jer,akak send la gambar kat email,nnt ida watkan,,
Abah along...itulah Abah along,sesekali nak wat kiub² lakz,senang je tu abah,guna software yg box,jadikla kotak tu,,,
Alexs Azlan ...edit gambar kotak² tu saja² test utk koleksi sendiri/utk fp,lom pernah pun edit gambar kotak² utk pengantin,,,***re:ehehhe,muka pgtn tu dah edit,saja bagi halus gebu gitu,ngan muka pgtn lelaki skali jadi soft ***
jeff...thanks jeff
TAUFIDRIS...Nikon D40x is the best for entry level.,,,kak natrah pun just edit utk suka²,kalau utk customer,mmg x edit,bagi yg fresh from camera memory card... coz special effect just utk koleksi sendiri n utk fp jer
bubbles182...sesajer suka edit wat kotak² tu,,guna software box,,,ada gakz kak natrah watkan utk bubbles182
ahamd syafiq akram...InsyaAlllah nnt akak kak natrah sampai juga ke butik ibu tu,,,oh,tlg bagi email adik yer,,,
Mama Natra...sesamer...rasanya tak susah nak guna kamera DSLR tu,,,cuma kena tau function dier je,,,mcm saya kadang² cuma guna kamer DSLR yg kecik(compact) sony DSC40 je,coz kamera kecik sennag skit nak bawa gie mana²,cuma kalau utk tugasan/job jer guna kamera nikon,,,rasanya Mama Natra boleh mulakan ngan kamera DSLr yg kecik² dulu,hasil dier pun nampak cantik,coz kita boleh edit gambar ngan photoshop,,,InsyaAllah,kalau kebetulan online dan masa saya tidak begitu bz,boleh saya ajar skit² apa yg saya tau


Sunday, 23-Mar-2008 13:03 Email | Share | | Bookmark
Masjid Kristal,Kota Bharu & Kerteh

 
 
 
View all 10 photos...
Hari Kamis baru² pegi jalan² kat Kota Bharu satu family,,,,mula² tu terus pegi kat Rantau Panjang,pastu pegi Pengkalan Kubor dan last pegi KB Mall,,,lepas tu balik umah ler,,,sampai dlm kul 12.00 malam camtu,,,keesokkannya pegi kenduri kat kerteh,,,,masa gie Kota Bharu,cuma gunakan kamera kecik je,,,sony tu utk snap gambar,,,,sambil tu uploadkan jugak gambar masjid Kristal tempohari,,,kpd mereka² yg bagi komen pasal masjid kristal pd entry masjid kristal yg lepas,,,maaf,lom sempat nak reply lagi komen² yg bernas tu,tapi rasanya kalau nak tau pasal masjid kristal,elokla dtg sendiri kat sini,,,Ida ngan family pun pernah solat kat situ,rasanya takde lakz nampak masjid tu mcm rupa jin ataupun spt yg disebutkan oleh mereka yg bagi komen² tu,,,,so layannnnn jer gambar² nie,,,,



Quote:

Yin Hasni ...itulah,ptg2 boleh bawak jalan2 kat situ
:jue...a'ah :jue,kalau malam lagik cantik,,,dgn lampunya yg berwarna warni
:anese...nnt kalau ada kesempatan,jomla dtg jenjalan kat masjid kristal nie
jeff ...itulah,,,cantik tgk suasana malam kat masjid nie
:umi solehah yusof...takpe,,,lenkali boleh dtg ke redang lagi,,
MiraJohar...Salam perkenalan jugak dari kak natrah,,,kalau dtg bercuti ke trg tu,jgn lupa singgah kat masjid kristal,sambil melihat keindahannya,boleh kita mnunaikan solat di sana
maklang... rasanya boleh gak mellalui jalan air kesana,rasanya tambang dier murah jer,,,nnt maklang dtg la sini
Kak Leen...Nnt ada rezeki tu,sampailah kak leen
Daalia...nnt Daalia boleh dtg ke masjid kristal nie,,,sambil2 tu boleh shoot gmbr2 yg menarik,,Daalia pun boleh edit gmbr mcm yg ida buat tu
zai Kulim ... kak natrah dah kenal lama ngan kak gayah tu,,dah 2 kali dah jumpa dier kat trg nie,,,rasanya gmbr dier pun ada dlm fp nie
Anis...Salam perkenalan jugak dari kak natrah,,,
:kamalina...nnt kalau dtg trg,,,jomla ke masjid kristal tu,,,kita boleh tgk sendiri,,,
:bubbles182...itulah,jadik kontroversi skit,,,
:anese...dtg ler,,,nnt kalau free,kita banjer makan nasi dagang ngan keropok lekor
:ayumieza...salam perkenalan jugak dari kak natrah,,,editing tu biasa jer,semua org leh wat
:akuasyiek!....iffah mmg suka snap gmbr,,,mmg kalau dier ikut abahnya snap gambar,dier akan mintak kamera dgn abahnya,,dier kata",,,abah,mana kamera baby iffah",,,kamera baby tu maknanya kamera sony yg kecik tu la
Nur ...mmg cantik masjid tu diwaktu malam,,editing tu biasa2 jer
dayang...salam perkenalan
:L|zArie...mmg cantik pemandangan diwaktu malam tu,,,nnt kalau linnnz dtg lagi,,kita gie sana,,,salam sayang dari ida sekeluarga buat linnnz sekeluarga
Sabrina...itulah,nampak cantik je lampu kaler pink tu,,berseri nampak masjid tu
mayonnaise...itulah,cantik nengok amsjid tu,jomlah singgah ke amsjid tu kalau dtg ke trg,,,
ahamd syafiq akram...a'ah,kira mmg ambik gambar org kawin,bagi email adik yer,nnt akak send ikut email:-)


Sunday, 16-Mar-2008 16:08 Email | Share | | Bookmark
Zirah & Mie,Eri & Nun,Siti & Sayed

Nurul Nazirah
Zirah
Zirah & Mie
View all 36 photos...
Pada 13.3.2008,husband telah amik gambar pengantin yg bernama Nurul Nazirah & Mohd Takrimi Di Pasir Panjang,sementara pd 14.3.2008,amik gambar untuk Eri & Nun di Kg hiliran dan pada sebelah petangnya snap gambar Eri & Nun kat masjid kristal dan pada 15.3.2008 pula pasangan Siti & Sayed Di Kg Seberang Takir,,,untuk lebih banyak lagi gambar sila lawati : http://idanatrah.com

Jurugambar :Azmi
Editing :Azmi & Natrah



Zirah & Mie.....Di Kg Pasir Panjang...13.03.08


Eri & Nun....Di Kg Padang Hiliran...14.03.08


Siti & Sayed....Di Kg Telaga Batin,Seb Takir...15.03.08


Quote:
Archa Wedding Planner...
jeff...tq jeff...
alchemist ...pengantin² nie mmg nampak manis dan ayu je sepanjang masa
misscreativecakes@yahoo.com...pengantin cantik,tu best shoot tu
AyiePictoria...tq AyiePictoria
Sabrina....bukan org terengganu jer lawa²,semua org mesia lawa² dan manis²
liana ..wsalam dari kak ida,,,mekasih sudi menjenguk sini wat kunjungan balas
Yin Hasni...pengantin² mmg cun dan ayu² jer,,,nnt kalau kak natrah free,kak natrah send cd photoshop tu
misliha...hehehe kak mis,takpe tu banjir kilat yg mmg tak basahkan kain² rombongan pengantin yg tgh berarak tu
ida isk @ Ida Bakery...itu la pasal,,,menyerlak lakz warna oren tu,simple tapi cantik,,,kalau cc deco warna oren pun pasti menyerlah,,,,
:lizArie..editing yg biasa² jer linnnz,linnnz nyer editing pun cantik per,,,
onn...:onn pun leh wat editing camtu
kamalina....tq kamalina,,,,itulah kalau dah byk keja nak buat,,,sampai s perasan leh ada 2 entry yg baju kaler purple tu,,,dah delete dah satu,,,thanks yer
Kak Leen...itula kak leen,mmg cantik masjid kristal nie,,,rasanya kalau kak leen dtg sini,,,mesti nak solat dari zohor,asar,,,hingga maghrib & isyak,,,nyaman je duk kat sini
:wan...ehehehe :wan,mmg cantik editing tu,,,ekekeke,,,editing banjir kilat,sure tak basah punya kain rombongan tu
MaDiHa ...pengantin mmg semuanya comey²,,,,MaDiHa masa jadi pengantin dulu pun pastinya comey gakz,,manis dan ayu,,,tapi skrg nie lagi manis
MamaFaMi...itula mama,,,sampaikan ada 3 lagi pasangan pengantin yg ida terlupa nak upload,,,jadik bila dah lebih masa,penyakit "malas" nak upload pun timbul ler,,,
bubbles182...hai dik,,,akak nie bukannya profesional photographer,,,suami photographer,akak cuma edit skit² jer,,,
mamaharizdanish~anna ...wsalam anna,,,sajer suka² mengedit gambar nie,,,,
umi solehah yusof...camner gie redang baru² nie ?
kak jie jie...itulah,,,zirah dtg sini pun terkejut tgk gebunya pp dier,sedangkan mekap asal biasa jer,,,InsyaAllah,kalau ida ada masa,ida ajar skit² apa yg ida tau pasal photoshop pd kak jie jie,,,
cda....kak ida sihat jer,,,dhiah jgn ler terlalu lama menyepikan diri,,,winduuu kat adik dhiah nnt
boxhousestudio...kat sini pengantin nampak berseri²,,,tapi kat umah boxhousestudio,geram tgk beraneka cupcakes/kek/lauk pauk yg sentiasa menambat hati,kalau dekat dah sure natrah wat muka x malu mitak skit
:mamasya...Waalaikumussalam dik sya,,,jgn terkejut,tu banjir kilat yg sememangnya tak basahkan kain,,,, ***pasal masjid kristal tu,skrg makin ramai org solat kat situ
Misliha/Naza...sama² kak mis,,,InsyaAllah,kalau kebetulan kita online sama waktu,ida ajar lagi apa yg ida tau pasal photoshop,,,xde masalah pasal blaja tu,,,


Friday, 14-Mar-2008 06:23 Email | Share | | Bookmark
Pengantin Cuti March

Nadia
 
 
View all 13 photos...
Sebenarnya banyak gambar yg tak sempat nak diupload,,,,coz keja yg banyak,,,,Pada 7/3,,,ambik gambar customer kat Batangan iaitu Nadia & Rashid,sementara pada 8/3 iaitu hari mengundi ada ambil gambar pengantin yang bernama Ayu & Labib dekat Kg Batangan jugak,,,,manakala pada 9/3,,,ambil gambar customer kat Dungun iaitu Hasliza & Hafiez,,,,sementara tu ida upload jugak gambar² pengantin yg sebelum nie yg taks empat nak diuploadkan kerana keja yg banyak.so layan jer la gambar² pengantin nie yer,,,untuk lebih banyak lagi gambar sila lawati :... http://idanatrah.com

Jurugambar : Azmi Ismail
Editing :Azmi & Natrah


Quote:
kak jie jie...Waalaikumussalam kak jie jie,gmbr pengantin cantik² coz pgtn dah kena mekap,tu yg cantik ,lagipun senang je nak buatkan pp pgtn nampak gebu dan licin tu,,,cuba buat guna smart blur
trisno...sibuk skit² je trisno,,,,tq yer,singgah fp akak yg tak seberapa nie
ida isk @ Ida Bakery...itu la pasal,kalau time cuti skolah,susah nak bawa anak² jenjalan,,,
Yin Hasni...mekasih Yin Hasni,,,biasa la ,lepas mekap,semua nampak cantik dan lawa²
Sabrina...bz skit² jer,lagipun skrg nie,bukan musim cuti skolah je org kawin,time tak cuti skolah pun banyak majlis kahwin diadakan


[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net