natrah's FotoPage

By: natrah ismail

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 3-Jun-2008 02:44 Email | Share | | Bookmark
Gambar Kahwin Cuti Mei

 
 
 
View all 23 photos...
Cuti sekolah baru² nie mmg byk sgt jemputan utk ke majlis perkahwinan,,,Disini ida uploadkan gambar kahwin masa cuti sekolah baru² nie yg husband ida shoot,,,bermula pada 24 mei,pasangan Wan & Zamzurie di Bukit Jejulong,Marang,sementara pada 25 Mei pula pasangan Mazlida & Yusri di Chendering,,,,Nazita & Amir pada 29 Mei di Seberang Takir,Zam dan Zie juga di Seberang Takir pada 30 Mei,,,,Wan & Azizi pada 30 Mei dan Jue sertta Sham pada 31 Mei ,,,so,,layannnn je gambar² tu semua yer,,,
untuk gambar² lain lagi,sila lawati : http://idanatrah.com


Wan & Zamzurie

Mazlida & Yusri
Zam & Zie


Wan & Azizi


Jue & Sham


Monday, 2-Jun-2008 13:59 Email | Share | | Bookmark
Secret Recipe,Fancy Cookies & Kek Lapis Sarawak

sedap tak angah?
Nasi apa ntah
Laksa singapura
View all 21 photos...
Dah lama tak update fp nie,,,bila penyakit "m" dtg melanda,nak update pun malas,nie gambar masa ida dan suami gie makan kat secret recipe bersama seorg kawan suami ida,,,dan juga gambar fancy cookies dari Ida Isk serta kek lapis sarawak dari dayang kek lapis sarawak,,,Jadi pada kawan² yang ingin atau berminat dgn fancy cookies bolehlah hubungi Id Isk di talian 0163357790 (http://merpati66.fotopages.com/) dan juga tokey kek lapis Sarawak iaitu Dayang,bolehlah hubungi Dayang di talian 0192159962 (http://dayangkek.blogspot.com/)...jadik layannnn je gambar² nie
Kepada yang ingin lihat gambar² sekitar Sukma di Terengganu,bolehlah layari web kawan suami ida ini..... http://photo.digitaldome.org/



tgh wat aper tu ..... http://photo.digitaldome.org/

fancy cookies made by . http://merpati66.fotopages.com/

kek lapis made by: http://dayangkek.blogspot.com/


Friday, 9-May-2008 11:17 Email | Share | | Bookmark
Sukan Angah,Iffah posing & Gmbr pengantin

 
Angah tgh berlari
pecut jgn tak pecut
View all 19 photos...
Skrg nie mmg musim sukan kat sekolah²,pd 30 April,sekolah angah telah mengadakan sukan tahunan,,,pd hari itu,saya,suami dan iffah sama² menghadirkan diri utk memberikan sokongan pd angah.Kebetulan angah masuk acara lari berganti² 4x200m,,,dan keputusannya group angah dpt johan,,,syukur alhamdulillah,,seronok tgk mereka menjayakan sukan nie,disamping tu,ida pun dpt hamper,,,,keesokkannya ambik gmbr iffah,lepas tu ada ambik gambar pengantin di Pasir Panjang iaitu Emiliana & Yamin,,,serta seterusnya fatimah & Azwan di Kg Tebakang,Bukit Payong,,,kebetulan masa tu bz skit,tu yg lambat upload gambar ,,,,untuk gambar² lain sila lawati http://idanatrah.com


angah tgh berlari






Monday, 28-Apr-2008 13:18 Email | Share | | Bookmark
Sukan di sekolah iffah

 
 
 
View all 9 photos...
Pada hari kamis lepas iaitu 24.4.08 telah diadakan sukan tahunan bagi kanak² sekolah tadika,,,Iffah turut serta dalam sukan tersebut...suka tgk gelagat dan keletah anak² yg seronok bermain sukan pada hari tersebut.Kebetulan cuaca pd hari tersebut sedikit hujan,jadik budak² apalagi,bukan main seronok mereka dpt bermain dlm hujan,,,tgk la gelagat mereka semua yer,,,
Untuk lebih lagi gambar² sila lawati
: http://idanatrah.com


iffah yg dah basah kuyup


seronoknya kanak² nie dpt bermain ngan ujan nie


Monday, 21-Apr-2008 11:13 Email | Share | | Bookmark
Sue & Ata,sukan di Besut

 
 
 
View all 13 photos...
Pada 19hb baru² nie ida ikut suami pegi ambik gambar sukan tadika kat Pantai Peranginan Air Tawar,Besut,sambil tu sempat jugak snap gambar iffah dan angah di situ,,anak yg sulung tak ikut coz dier ada kelas tambahan,pd sebelah malamnya pula suami ida ambik gambar majlis akad nikah pasangan pengantin Suraya Aziz & Mohamad Hatta Mat Yakob di Flat Kolam,Kuala Terengganu,,,Terima Kasih buat Sue & Ata,kalau ada apa²,boleh call.sms kak ida bila² masa,,,juga diucapkan semoga berbahagia dan ceria² selalu buat Sue & Ata,semoga perkahwinan ini akan terus berkekalan hingga ke akhir hayat....
Sbg membalas mssg dari kak jie jie, & terima kasih juga buat kak jie jie ,http://juariahhjyunus.fotopages.com/,disini Ida siapkan juga bunga kantan yg istimewa buat semua teman²/sahabat²/adik²/kakak²/abang² yang sentiasa mengunjungi fp ida serta diatas komen² yg bernas,,,semoga persahabatan ini akan terus berkekalan,,,sesunguhnya PERSAHABATAN ini tidak ternilai dgn wang ringgit,,,
BUNGA KANTAN SPECIAL yg telah diedit ini untuk semua yer,,,semoga semuanya sudi menjawab mssg BUNGA KANTAN ini


Jurugambar :Azmi Ismail & Ida Natrah
sila hubungi:012-9615266/012-9578345

untuk gambar² yg lebih banyak lagi koleksi,sila lawati http://idanatrah.com


Bunga Kantan special utk semua

Suraya & Mohamad Hatta


Quote:
:ida isk @ Ida Bakery...tu bunga kantan biasa je,,,nnt ida watkan kek kenit yer
:L|zArie...ishhh,,,cam biasa je editing tu linnnz,,,jgn top mata yer,,ida suh linnnz pakai
MaDiHa,,,sesama MaDiHa
mamasya...sesama mamasya,gambar pengantin cantik coz pengantin mmg cantik ,tambah² lak mekap menaikkan lagik seri pengantin
akuasyiek!,,,mekasih
dayang dygchanj@yahoo.com,,ehehehe,kek lapis dyg lagik cute
KakLeen,,,sesama KakLeen,sayangggggggggggg KakLeen jugak
:Yin Hasni...Wsalam Yin,,,,nnt free bolehla blaja photoshop,,,


[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net